ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΚΤΙΡΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο «ΚΤΙΡΙΟΤΕΧΝΙΚΗ» ιδρύθηκε το 2009, με σκοπό τη δραστηριοποίηση της στη μελέτη, επίβλεψη, διοίκηση και κατασκευή σύνθετων και με υψηλές απαιτήσεις Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων.
Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς η ΚΤΙΡΙΟΤΕXΝΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των τριών στελεχών - εταίρων της και στηριζόμενη στους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες της.
Η τεχνογνωσία προέρχεται από τη μακροχρόνια (άνω των 20 ετών) εμπειρία και την αποδεδειγμένα πετυχημένη εκτέλεση πλήθους μεγάλων και πολύπλοκων Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων από τους εταίρους της, οι οποίοι επί πολλά έτη στελέχωσαν σε επιτελικές θέσεις μεγάλες Τεχνικές Εταιρείες του κλάδου.
Η γνώση και η εξειδίκευση των στελεχών της τόσο σε Οικονομικό όσο και σε Τεχνικό επίπεδο, η άμεση ανταπόκριση, η δυνατότητα προσαρμογής σε πολύ δύσκολα Χρονοδιαγράμματα, το όραμα της δημιουργίας, η κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη και η άριστη συνεργασία μαζί του, την καθιστούν μία εκ των ασφαλέστερων και πιο αξιόπιστων λύσεων για οποιαδήποτε Εταιρεία ή Ιδιώτη ή Δημόσιο Φορέα θελήσει τη συνεργασία της.
Η ΚΤΙΡΙΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι εγγεγραμένη στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕΠ) ως Γενικός Εργολάβος Δημοσίων Έργων με αριθμό 27816, στις κατηγορίες έργων οικοδομικών, οδοποιίας, υδραυλικών, ηλεκτρομηχανολογικών & βιομηχανικών - ενεργειακών.

  • Καταρτισμένοι συνεργάτες
  • Τεχνογνωσία
  • Γνώση & Εξειδίκευση
  • Πολύχρονη εμπειρία
  • Σχεδιασμός & Επίβλεψη
  • Διοίκηση & Κατασκευή
56

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

360

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ & ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

20

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

20

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

подбор паролей wifilivesexстиль 60 храскрутка сайта в гугле бесплатноvoyage à tallin rigaдоставка груза из россии в украину